cimer
cimer

Kedves Látogató!

Köszönti Önt Torda

Dobai János

Szeretettel köszöntöm azokat, akik az interneten barangolva településünk után érdeklődnek és ezáltal is jobban megismerik ezt a nagy múltú, szorgalmas emberek által lakott települést, amelyet ha személyesen is felkeresnek bizonyára örökre a szivükbe zárnak.

továbbHasznos linkek


vmpp

preduzetnici

opstina_zitiste

srbija

vojvodina

MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLATA szerbiai Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezete 2001-ben alakult. Ma már több mint 20 tagja, aktivistája van. Tevékenysége humanitárius segélyek biztosítása és azok továbbítása elsősorban is a rászorultak, betegek, nagycsaládosok részére. Az elmúlt időszakban több száz helybeli polgár részesült (töbször is) segélyben, elsősorban is ruházatban és élelmiszerben. A helyi szervezet segítette a helyi civil szervezeteket is. Segítségével került a katasztrófaelhárító gépkocsi és az utasszállító kombi is az önkéntes tűzoltó egyesülethez.
A szeretetszolgálat több alkalommal szervezett helyben is gyűjtési akciót mások megsegítésére. Rendszeresen résztvesz a gyerekek és idősek karácsonyi-újévi ajándékcsomagjainak biztosításában is.
A helyi szervezet tevékenységével az egyik legaktívabb helyi szervezete a Máltai Szeretetszolgálatnak.
A helyi szervezet elnöke Dobai János, alelnöke Szalma Valéria.

Elérhetőség:
Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezete
23214 Torda
Tito Marsall 2
Telefon: +38123831-020
Email: mztorda@gimelnet.rs