cimer
cimer

Kedves Látogató!

Köszönti Önt Torda

Dobai János

Szeretettel köszöntöm azokat, akik az interneten barangolva településünk után érdeklődnek és ezáltal is jobban megismerik ezt a nagy múltú, szorgalmas emberek által lakott települést, amelyet ha személyesen is felkeresnek bizonyára örökre a szivükbe zárnak.

továbbHasznos linkek


vmpp

preduzetnici

opstina_zitiste

srbija

vojvodina

RólunkA tordai „Sport Horgászegyesület TORDA” néven alakult meg , hivatalosan bejegyezve 2009.március.24 - től. Az egyesület tevékenységét a faluvégi, közkedvelt néven „Nagygödör” - nél viszi végben, mivel átalakítható olyan vízfelületé amelyet az egyesület tagjai horgászásra fognának használni, illetve remélhetően lenne más ökológiai előnye is mivel a térségben nincs más vízfelület.Az ökológia fogalma ma már több mint 100 éves múltra tekint vissza, de széleskörű elterjedésére csak az utóbbi egy-két évtizedben került sor. Előtte sajnos igen komoly befektetéseket szeretnék végrehajtani pályázatokon keresztül és más forrásokból, hogy a Nagygödör megkapja végső kinézetét . Ki kell takarítani és vízzel feltölteni.
Céljaink:
1. A horgászat törvényes feltételeit vállaló tagjaink érdekképviselete, engedélyekkel való ellátása és horgászati lehetőségeinek folyamatos fejlesztése, bővítése.
2. Településünk szélén lévő Nagygödör természeti kincsünk. Állagának megóvása és továbbfejlesztése érdekében a helyi önkormányzattal, mint fő támogatónkkal közösen gondozzuk környezetét és javítjuk minőségét, fenntartjuk ökológiai egyensúlyát. Ennek érdekében olyan, őshonos halakat telepítünk, amelyek segítségével természetes módon tisztul a vize és a rövid időn belül az itt élő és a távolról érkező pecásoknak kellemes horgászélményt, családjaiknak kikapcsolódást nyújt.
3. hazai horgász egyesületekkel történő kapcsolat felvételt követően igényeik alapján horgászversenyek szervezése, lebonyolítása.
A horgászok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megszerzett vizeknek jó gazdái legyenek. Szervezeti rendszerük a civil szerveződések számára oktatni való példaképe lessz,…


Elérhetőségek:
Elnök: Drago Miškeljin, Telefon: + 381 64 3554226